Uuniperunantäyte sieni-katkarapu

Kuullota sienet ja sipuli kattilassa, lisää tuorejuusto ja yrtit ja anna hautua 10 min. Lisää viimeiseksi kermaviili ennen tarjoilua uuniperunan kyljessä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu27g80kcal1.1g1.1g8g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 20g13kcal0.6g1g0.7g0g
Katkarapu 11g7.3kcal1.5g0g0.1g0g
Sieni-sipulihakkelus 13g3.6kcal0.2g0.4g0.1g0.4g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Selleri, annos 50g6.7g0.9kcal0.1g0.2g0g0g
Tilli mauste0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g211kcal7g5.6g17.8g0.8g
Valittu annoskoko78g105kcal3.5g2.8g8.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna39g53kcal1.8g1.4g4.5g0.2g
Arvot/100g100g135kcal4.5g3.6g11.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96636