Katkarapukeitto

Kuumenna pannulla kasvikset.

Lisää joukkoon kerma ja anna hautua n. 10-15 min.
Lisää sulatetut katkaravut ja mausta haluamallasi tavalla.

Itse nautin keiton aina raejuuston kanssa ;)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 464 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni 5.6g0.9kcal0.1g0g0g0.1g
Paprika punainen 14g3.9kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Ketsuppi (Heinz), annos 100g1.7g1.9kcal0g0.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.5kcal0.2g0.6g0g0.2g
Katkarapu,Euroshopper (pakaste)22g18kcal3.7g0g0.2g0g
Soijakastike 0.7g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl14g17kcal0.5g0.5g1.4g0g
Tomaatti 7.3g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g94kcal9.2g5g3.4g1.4g
Valittu annoskoko78g47kcal4.6g2.5g1.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna39g24kcal2.3g1.3g0.9g0.4g
Arvot/100g100g60kcal5.9g3.2g2.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=97239