Tonnikalasalaatti

- Keitä makaronit, kaada vesi pois, lisää jäiset vihannekset, hetken päästä suikaloitu omena ja tonnikalapalat, sekoita.

- Kaada tonnikalapurkin liemi kulhoon.

Lisää purjosipuli silppu, puserra joukkoon valkosipulin kynsi, lisää valkoviinietikka, pippuria myllystä, sekoita.

Lisää muut salaattiaineet kulhoon, sekoita
- Revi salaatin lehtiä lautaselle, laita päälle tonnikalasalaattia.

- Voit lisätä sulatettuja katkarapuja tai keitettyä kananmunaa annokseen.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 11g12kcal0.4g2.2g0.1g0.2g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 19g19kcal0.6g3.4g0.2g0.5g
Salaatti, jäävuori tuore9g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Valkoviinietikka (Rajamäen)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Tonnikala vedessä 17g18kcal3.9g0g0.3g0g
Purjosipuli 6.6g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Omena, keskikokoinen 200g13g4.5kcal0g0.9g0g0.2g
Persilja 0.9g0.3kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g114kcal10.2g13.6g1.2g2.4g
Valittu annoskoko78g57kcal5.1g6.8g0.6g1.2g
Annoskoko puolitettuna39g28kcal2.6g3.4g0.3g0.6g
Arvot/100g100g73kcal6.5g8.7g0.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98211