Banaanikakku

150 g voita + n. 25 g voitelemiseen
3 dl sokeria
2 kpl munia
3dl vehnajauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1 tl inkivaaria
1 tl neilikkaa
2 tl kanelia
3-4 kpl banaania

Vaahdota voi ja sokeri, lisaa munat yksitellen sekoittaen.

Sekoita kuivat aineet keskenaan.

Lisaa kuivat aineet ja muussattu banaani vuorotellen muna-voi-sokeri vaahtoon sekoittaen koko ajan.

Voitele ja korppujauhota vuoka.

Kaada taikina vuokaan.

Paista uunissa 170 C n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 12g90kcal0.1g0g10.1g0g
Sokeri 18g74kcal0g18.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu9g12kcal1g0g0.8g0g
Vehnäjauho, sunnuntai11g37kcal1.3g7.6g0.2g0.3g
Leivinjauhe 1.1g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Banaani, kuorittu 26g23kcal0.3g4.8g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g477kcal5.6g62.4g22.4g1.6g
Valittu annoskoko78g239kcal2.8g31.2g11.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna39g119kcal1.4g15.6g5.6g0.4g
Arvot/100g100g305kcal3.6g39.9g14.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98586