Makaronipata

Paista jauheliha ja sipulit (2 kpl).

Keitä makaronit (3dl raakaa).

Kuullota ja hauduta pannussa porkkanat (3 isoa) ja paprika (1 melko iso).

Mausta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Hennavak
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha24g40kcal4.6g0g2.4g0g
Paprika punainen 12g3.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g12g3.4kcal0.1g0.7g0g0.3g
Makaroni, tumma 10g36kcal1.3g6.6g0.3g0.6g
Sipuli 4.8g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Ruokakerma Valio 5%12g7.3kcal0.1g0.3g0.6g0g
Ruokaöljy keskiarvo 2.7g24kcal0g0g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g232kcal12.6g16.6g12g2.4g
Valittu annoskoko78g116kcal6.3g8.3g6g1.2g
Annoskoko puolitettuna39g58kcal3.2g4.2g3g0.6g
Arvot/100g100g149kcal8.1g10.6g7.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99341