Makaronilaatikko, Soijarouhe ja Tonnikala

Valmisteluksi keitä 1,5 dl soijarouhetta 3 dl vedessä noin 5 minuuttia ja valuta vesi pois sihvilässä.

Keitä makaronit (4 dl) valmiiksi paketin ohjeen mukaisesti.

Kuullota sipulit öljyssä, lisää valmis soijarouhe ja tonnikala ja paista hetki.

Tee munamaito (3 dl rasvatonta maitoa, 2 dl vettä ja kaksi kananmunaa) sekoita kunnolla.

Kaikki sekaisin korkeareunaiseen uunivuokaan, pinnalle hieman juustoa ja uuniin noin 40 min 200 astetta.

Valmis

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Norppa104
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, tumma, 30g3g10kcal1.5g0.9g0g0.2g
Tonnikala vedessä 9g10kcal2g0g0.1g0g
Makarooni, Sydän (Myllyn paras), annos 45g11g38kcal1.5g7.2g0.3g0.7g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen18g6kcal0.6g0.9g0g0g
Sipuli (kuorittu)3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)1.8g4.9kcal0.5g0g0.3g0g
Vesi24g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 6.7g10kcal0.8g0g0.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.9g8.2kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g174kcal13.8g18.2g4.6g2g
Valittu annoskoko78g87kcal6.9g9.1g2.3g1g
Annoskoko puolitettuna39g44kcal3.5g4.6g1.2g0.5g
Arvot/100g100g112kcal8.9g11.7g3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99870