Kuitupitoinen pizza

Sekoita jauhot, hiiva ja suola.

Sekoita seos 42-asteiseen veteen.

Lisää lopuksi öljy.

Vaivaa taikina tasaiseksi ja levitä pellille.

Päälle ketsupit, kastikkeet ja täytteet oman maun mukaan.

Uunissa 250 asteessa n. 12-14 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Timppari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Erikoisvehnäjauho (Sunnuntai), annos 2000g5.4g19kcal0.7g3.9g0.1g0.2g
Ruisjauho Pirkka4.4g14kcal0.4g2.7g0.1g0.7g
3-viljan sämpyläjauho, Pirkka9g32kcal1.2g6.1g0.3g0.4g
Kuivahiiva, annos 11g0.6g2kcal0.3g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi12g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g2.3g21kcal0g0g2.3g0g
Heinz ketsuppi4.7g4.7kcal0g1.1g0g0g
Chilikastike (Hp)0.8g1kcal0g0.3g0g0g
Savuliharouhe, Savupojat, 350g /paketti17g24kcal3.1g0.2g0.9g0g
Ananaspalat ananasmehussa, Pirkka7g4kcal0g1g0g0.1g
Aurajuusto (Valio), annos 17g4.1g14kcal0.8g0g1.2g0g
Valio kevyempi pizzajuusto 17%10g30kcal3.2g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g330kcal19.4g31g13.4g2.8g
Valittu annoskoko78g165kcal9.7g15.5g6.7g1.4g
Annoskoko puolitettuna39g82kcal4.9g7.8g3.4g0.7g
Arvot/100g100g211kcal12.4g19.8g8.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99890