Broitsupihvit

Sekoita jauheliha, kermaviili, kananmunat, hienonnettu sipuli, ranskalainen sipulikeitto jauhepussi, vesi sekä korppujauhot keskenään.

Mausta hieman mustapippurilla ja suolalla.

Tee taikinasta tasainen seos.

Anna taikinan turvota n. puolen tunnin ajan.

Tämän jälkeen voit paistaa pihvit tilkassa rypsiöljyä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g38g48kcal5.6g0g3.4g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g2.6g7.1kcal0.2g1.3g0.1g0.3g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 9g6kcal0.3g0.5g0.3g0g
Korppujauho 2.3g8.6kcal0.2g1.8g0g0.1g
Kananmuna kuorineen punnittu8.4g11kcal0.9g0g0.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 12g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g189kcal14.6g7.6g12g1g
Valittu annoskoko78g94kcal7.3g3.8g6g0.5g
Annoskoko puolitettuna39g47kcal3.7g1.9g3g0.3g
Arvot/100g100g121kcal9.4g4.9g7.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113422