Leivitetty kala karpille

Sekoita jauhetut mantelit ja seesaminsiemenet, mausta suolalla ja valkopippurilla.

Leikkaa kohmeiset kalat poikittain puoliksi.

Paketista tulee siis 8kpl ohuita kalalättyjä.

Sulata pannulla puolet voista.

Kasta kaloista puolet ensin munaan (vatkattuun) ja pyörittele sitten jauhoissa.

Paista kauniin ruskeaksi.

Sama lopuille kaloille.

Lopputulos maistui samalle kuin lapsena äitini paistelemat haukifileet, nams!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti x-tra56g45kcal9.6g0.6g0.6g0g
Voi 7g51kcal0.1g0g5.7g0g
Mantelijauhe (hh ilman kuituja) (Mauste sallinen), annos 40g2.8g16kcal0.6g0.3g1.4g0.3g
Seesaminsiemen kuorineen gogreen, 100 g4.2g24kcal0.7g0.3g2.1g0.5g
Kananmuna kuoreton 7.7g11kcal1g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g296kcal24g2.4g21.2g1.6g
Valittu annoskoko78g148kcal12g1.2g10.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna39g74kcal6g0.6g5.3g0.4g
Arvot/100g100g189kcal15.4g1.5g13.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=358136