Katkarapupasta (Henrikin resepti)

Vamistusaika noin 30 min. Eka sipulien kuullotus öljyssä, sitten voi ja tomaattipyree.

Sitten kermaa, sekoita tasaiseksi.

Mausta sitten kastike ja keitä tuorepasta samalla aikaa siinä.

Kun pasta alkaa olla valmista, sekoita katkaravut (sulaneet) kastikkeeseen, mutta älä emää keitä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Jolipepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 11g7.7kcal1.6g0g0.1g0g
Tuorepasta fettucine (Euroshopper), annos 500g31g91kcal3.4g17.2g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)6.9g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl0.8g7.6kcal0g0g0.8g0g
Voi 0.9g6.3kcal0g0g0.7g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.9g0.7kcal0g0.2g0g0g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g25g40kcal0.5g0.9g3.7g0g
Soijakastike 1.1g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Valkopippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.2g0.7kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g312kcal11.4g37.4g12.2g0.4g
Valittu annoskoko78g156kcal5.7g18.7g6.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna39g78kcal2.9g9.4g3.1g0.1g
Arvot/100g100g200kcal7.3g23.9g7.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279551