Tomaattikeitto

Pekonia, sipulia, valkosipulia pataan.

Perään tomaattimurskaa ja luulientä.

Keitellään muutama tunti.

Paistetaan kalkkunaa ja lisätään keittopohjaan loppuvaiheessa.

Päälle chevreä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni rasvainen 7.5g28kcal0.9g0g2.8g0g
Sipuli 7.5g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Tomaattimurska 25g7.4kcal0.1g1.3g0.1g0.5g
Luuliemi, kw (Kwasniewski), annos 100g15g39kcal0.5g0g4.1g0g
Chevre juustolevite (Silva), annos 150g7.5g17kcal0.8g0g1.5g0g
Kalkkuna 15g29kcal4.7g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g247kcal14.4g3.6g19.4g1.2g
Valittu annoskoko78g124kcal7.2g1.8g9.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna39g62kcal3.6g0.9g4.9g0.3g
Arvot/100g100g158kcal9.2g2.3g12.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=335150