J14 tuorehernesosekeitto

Kuori peruna ja pieni todella pieniksi.

Laita vesi kattilaan ja kasviskuutio.

Lisää peruna palat ja keittele.

Lisää pakasteherneet ja keitä lissää.

kaada vesi kattilasta kannuun talteen ja soseuta perunat ja herneet.

lisää kerma ja keitinvettä niin , että siitä tulee itselle sopivan notkeaa keittoa.

Mausta suolalla ja limemehulla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g19g11kcal0.3g2.4g0g0.2g
Herne, pakaste (rainbow)27g23kcal1.6g4.1g0g0.8g
Vesi, vesijohtovesi 21g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio (festivo) (Lidl), annos 10g0.4g0.8kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g10g12kcal0.3g0.3g1g0g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g0.6g0.2kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g94kcal4.4g14g2g2g
Valittu annoskoko78g47kcal2.2g7g1g1g
Annoskoko puolitettuna39g24kcal1.1g3.5g0.5g0.5g
Arvot/100g100g60kcal2.8g9g1.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=445637