Eevaliin makarooniloota

Keitä makaroonit (5 dl kuivana) väljässä vedessä pussin ohjeen mukaan.

Paista jauheliha ruokalusikallisessa öljyä kypsäksi.

Vatkaa munien rakenne rikki, lisää maito ja suola sekä muita mausteita (esim.

paprikajauhetta vajaa teelusikallinen ja mustapippuria vajaa puoli teelusikallista).

Voitele iso uunivuoka öljytilkalla ja kaada siihen makaroonit ja ajuheliha, sekoita ja lisää munamaito ja päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa noin 45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 209 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makarooni (Torino)13g45kcal2.1g8.2g0.3g0.8g
Paistijauheliha, snellman19g32kcal2.2g0g1.9g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 33g15kcal1g1.6g0.5g0g
Kananmuna, keitetty 7.7g11kcal1g0g0.8g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g4.7g17kcal1.3g0.1g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g264kcal15.2g19.8g12.2g1.6g
Valittu annoskoko78g132kcal7.6g9.9g6.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna39g66kcal3.8g5g3.1g0.4g
Arvot/100g100g168kcal9.7g12.6g7.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=333334