Punajuuri-jauhelihahomejuustolaatikko

Keitä riisit suolalla maustetussa vedessä noin 10 minuuttia.

Kuori punajuuret ja raasta hienolla terällä.

Ruskista jauheliha ja lisää sipulikuutiot ja anna pehmetä.

Mausta jauhelihaseos basilikalla suolalla ja pippurilla.

Sekoita punajuuriraasteen joukkoon esikeitetyt riisit vesineen.

Kaada punajuuri seosta ja jauhelihaseosta ja homejuustoa kerrokisttain vuokaan.

Sekoita maito ja munat keskenään ja kaada seos vuokaan 200 astetta tunti.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 558 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g2.4g8.4kcal0.1g1.8g0g0g
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Punajuuri 28g11kcal0.3g1.9g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha11g19kcal2.1g0g1.1g0g
Basilika, tuore 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito (Valio)14g6.5kcal0.5g0.7g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 3.1g4.4kcal0.4g0g0.3g0g
Sinihomejuustomuru, Pirkka 150g pss2.1g7.1kcal0.5g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g114kcal7.8g9g4.6g1.4g
Valittu annoskoko79g57kcal3.9g4.5g2.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna39g28kcal2g2.3g1.2g0.4g
Arvot/100g100g72kcal5g5.7g2.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309796