Juustoinen kesäkurpitsakeitto

Jos haluat keitosta vaaleaa, kuori kesäkurpitsat.

Pilko kurpitsa pienemmäksi ja kuullota hiukan öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää mukaan vesi sekä liemikuutiot ja anna kiehua noin 15 minuuttia.

Soseuta seos tasaiseksi ja tarkista suola.

Lisää sen jälkeen viipaloitu juusto ja keitä, kunnes juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 41g7.4kcal0.2g1g0.2g0.3g
Maggi vähärasvainen kasvisliemikuutio2.6g5.8kcal0.2g0.7g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g16g44kcal3g0g3.4g0g
Seesamöljy, kylmäpuristettu0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g119kcal6.8g3.4g8.2g0.6g
Valittu annoskoko78g60kcal3.4g1.7g4.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna39g30kcal1.7g0.9g2.1g0.2g
Arvot/100g100g76kcal4.3g2.2g5.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=302965