Vehnälese-jauhelihalaatikko

Ruskista jauheliha.

Sotke kaikki ainekset keskenään (lisää mausteita oman maun mukaan) ja kaada voideltuun uunivuokaan(itse käytän vuuan voiteluun rypsiöljyä).

Paista 200C n.45 minuuttia, tai kunnes seos on hyytynyt.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Anriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 33g74kcal5.8g0g5.7g0g
Vehnälese, Liperin mylly8.4g12kcal1.3g0.8g0.5g4.6g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Kidneypapu, suolaliemessä21g23kcal1.7g3.8g0.1g1.7g
Rypsiöljy, X-tra, 5 g / 1tl1.7g14kcal0g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g286kcal21g9.2g18.8g12.6g
Valittu annoskoko79g143kcal10.5g4.6g9.4g6.3g
Annoskoko puolitettuna39g72kcal5.3g2.3g4.7g3.2g
Arvot/100g100g182kcal13.4g5.9g12g8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=361540