Pizzapohja

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää suola ja jauhot koko ajan sekoittaen.

Lisää öljy ja alusta taikina tasaiseksi.

Kaaviloi tai taputtele taikina ohueksi, pellin kokoiseksi levyksi suoraan leivinpaperin päälle.

Anna kohota 10-20 min, täytä haluamallasi tavalla ja paista 225 asteessa n. 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 3.1g2.3kcal0.4g0g0g0.2g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 3.4g30kcal0g0g3.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 41g139kcal4.1g28.4g0.5g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana158g343kcal9g56.8g7.8g3.2g
Valittu annoskoko79g172kcal4.5g28.4g3.9g1.6g
Annoskoko puolitettuna39g86kcal2.3g14.2g2g0.8g
Arvot/100g100g218kcal5.7g36g4.9g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=146760