Tonnikalalasagne

Laita öljy pannulle ja lisää tonnikalat.

Voit käyttää myös esim.

chilitonnikalaa halutessasi lisää tulisuutta.

Kun tonnikalat ovat hieman lämmenneet lisää tomaattimurska ja vesi.

Näitä voi käyttää sen mukaan kuinka kiinteää/vetistä haluaa lasagnestaan.

Lisää kerma, anna hautua hetken.

Laita fetajuusto kuutiot ja raejuusto tässä vaiheessa.

Sekä puolet juustoraasteesta.

Lisää lihaliemikuutio ja muut mausteet.

Voit käyttää mausteina lisäksi esim.

oreganoa, basilikaa, paprikajauhetta, chilijauhetta.

Anna kiehahtaa.

Ja hauduta n. 5 min.

Aloita kastikkeella latominen vuokaan.

Laita väliin juustoraastetta ja lopeta kastikkeella.

Ja uunissa n. 50 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 280 grammaa

Miia89
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvälasagnelevyt, raaka (Rainbow), annos 17g4.8g16kcal0.6g3g0.1g0.4g
Tonnikala vedessä 7g7.3kcal1.6g0g0.1g0g
Tomaattimurska 19g5.5kcal0.1g1g0g0.4g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%9g11kcal0.3g0.4g0.9g0g
Ketsuppi, Felix4.7g4.2kcal0g1g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.9g2.3kcal0.1g0g0.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Fetajuusto, Kevyt (Pirkka)2.3g4.3kcal0.5g0g0.2g0g
Raejuusto rasvaton, maustamaton 0,3% (Valio) 200 g purkki2.3g1.5kcal0.3g0g0g0g
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)9g25kcal2.8g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g163kcal12.6g10.8g7.2g1.6g
Valittu annoskoko79g82kcal6.3g5.4g3.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna39g41kcal3.2g2.7g1.8g0.4g
Arvot/100g100g104kcal8g6.9g4.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180644