Fazerinakakku

Murskaa keksit ja sekoita sula rasva, painele irtopohjavuokaan (leivinpaperi pohjalle) ja laita jääkaappiin.

Laita liivatteet kylmään veteen likoamaan.

Sulata suklaa vesihauteessa ja jäähdytä.

Vatkaa vaniljakastike.

Sekoita rahka ja sokeri.

Lisää rahkaan sula suklaa.

Sulata liotetut liivatteet kuumenettuun appelsiinimehuun, lisää rahka-suklaa seokseen.

Lisää lopuksi vaniljavaahto varovasti, kaada pohjan päälle ja anna hyytyä jääkaapissa ainakin 4 tuntia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60 % leivontaan (X-tra), annos 500g3.6g20kcal0g0g2.2g0g
Luonnonhyvät (kaura) (Jyväshyvä), annos 4.8g11g55kcal0.9g6.3g2.8g0.5g
Maitorahka, maustamaton hyla 0,3% (Valio) 250 g26g17kcal2.8g1.1g0.1g0g
Sokeri 2.2g8.9kcal0g2.2g0g0g
Liivate 0.7g2.5kcal0.6g0g0g0g
Appelsiini täysmehu, tuorepuristettu (Rainbow), annos 150g2.9g1.2kcal0g0.3g0g0g
Fazerina, suklaalevy (Fazer), annos 100g15g81kcal1.2g7.6g5.1g0g
Vanilla 12% (Floora), annos 250g18g35kcal0.8g2.9g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g440kcal12.6g40.8g24.8g1g
Valittu annoskoko79g220kcal6.3g20.4g12.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna39g110kcal3.2g10.2g6.2g0.3g
Arvot/100g100g280kcal8g26g15.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234892