Kidneypapu-pekoni-sipulihöystö

Pilko pekoni ja silppua sipuli.

Paista pekonia hetki pannulla.

Lisää sipulisilppu, kuullota.

Valuta pavuista vesi pois, ja lisää pannulle muiden ainesten joukkoon.

Paista höystöä miedolla lämmöllä, kunnes pavut ovat lämmenneet.

Mausta ripauksella mustapippuria, haluamillasi yrttimausteilla ja maun mukaan suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Lilyah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypavut suolaliemessä, rainbow40g42kcal3.1g7.2g0.2g4g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]11g37kcal1.3g0g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana158g172kcal9.6g17g8.6g9g
Valittu annoskoko79g86kcal4.8g8.5g4.3g4.5g
Annoskoko puolitettuna39g43kcal2.4g4.3g2.2g2.3g
Arvot/100g100g109kcal6.1g10.8g5.5g5.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=249503