Jumpen omenamuffinsit VHH 111125

Seikoita kuivat ainekset erikseen.

Toisessa astiassa: kanamunat, rahka ja raastettu omena.

Sekoita yhteen hyvin ja laita esim.

silikoniseen muffinsivuokaan (Pieni tilkka rasvaa vuoan tai silikonin pinnalle helpottaa muffinsin irroittamista).

Paista uunissa n. 200 asteessa 10-15 min kunnes ruskistuvat hieman pinnaltaan.

Anna hieman jäähtyä ennen kuin otat vuoasta irti.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 45 grammaa

Jumpe70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 15g22kcal1.9g0g1.6g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g0.7g0.1kcal0g0g0g0.6g
Leivinjauhe 1.5g2.6kcal0.1g0.5g0g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g11g65kcal2.3g0.7g5.9g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%2.9g7.3kcal0.4g0.3g0.2g1.4g
Hampunsiemenet, kuoritut2.2g13kcal0.7g0.2g1g0.1g
Maitorahka, maustamaton hyla 0,3% (Valio) 250 g15g9kcal1.6g0.6g0g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 19g6.7kcal0g1.3g0g0.4g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.4g1.6kcal0g0.3g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.4g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Erytritoli, fermentoimalla valmistettu (Fitnessfirst), annos 10g11g2.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g263kcal14g8.4g17.4g5.2g
Valittu annoskoko79g132kcal7g4.2g8.7g2.6g
Annoskoko puolitettuna39g66kcal3.5g2.1g4.4g1.3g
Arvot/100g100g167kcal8.9g5.3g11.1g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=258085