Karppaajan sitruunainen juustokakku(MN11/11)

Sekoita mantelijauhe ja sulatettu voi tasaiseksi.

Paista irtopohjavuoassa, 225C noin 10 min. \\r\\nLiivatteet likoon noin 5min kylmään veteen.

Kerma vaahdoksi ja juusto sekaan.

Purista liivatteista vesi pois ja sulata kuumennettuun sitruunamehuun.

Yhdistä kerma-juustoseokseen.

Mausta halutessasi makeutusaineella.\\r\\n Levitä jäähtyneen kakun päälle.

Anna hyytyä viileässä väh. 2,5h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Belle70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g25g151kcal6g1.7g13.6g0g
Voi 6.3g46kcal0.1g0g5.1g0g
Liivatelehti, gelatiini19g66kcal16.1g0g0g0g
Kuohukerma (pirkka) (Pirkka), annos 100g13g43kcal0.4g0.4g4.4g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g13g32kcal0.7g0.4g3g0g
Sitruunamehu, laimentamaton2.8g0.6kcal0g0g0g0g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 0.6g2.5kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g679kcal46.6g6.2g52.2g0g
Valittu annoskoko79g340kcal23.3g3.1g26.1g0g
Annoskoko puolitettuna39g170kcal11.7g1.6g13.1g0g
Arvot/100g100g432kcal29.6g3.9g33.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=259678