Appelsiini valkosuklaapalat

Aluksi murskaa tehosekoittimessa muut aineet lukuunottamatta kaakaovoita.

Painele pohjan ainekset esim.

silikonisiin muffinssivuokiin ohuesti noin sentin kerros.

Sulata kaakaovoi vesihauteessa ja lisää kokonaisen appelsiinin raastettu kuori ja esim.

yksi halkaistu vaniljatanko mausteeksi.

Kaada juokseva kaakaovoi seos ohuelti muffinssivuokiin ja laita kylmään muutamaksi tunniksi mielellään yön yli. Nam!

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Mammamia74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Cashewpähkinä 32g185kcal6.4g6g14.9g1.1g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g16g46kcal0.5g10.9g0g1.4g
Kookosöljy, rkl (Biona), annos 14g1.9g16kcal0g0g1.9g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g2.1kcal0g0.5g0g0g
Kaakaovoi cocovi (Cocovi), annos 40g20g117kcal0g0g20.1g0g
Hunaja 8g27kcal0g6.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g784kcal13.8g47.8g73.8g5g
Valittu annoskoko79g392kcal6.9g23.9g36.9g2.5g
Annoskoko puolitettuna39g196kcal3.5g12g18.5g1.3g
Arvot/100g100g498kcal8.8g30.4g46.9g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=262864