Jauhelihapullat tomaattimurskassa

Laita korppujauho, soijakerma, vesi(n2dl) ,mausteet (suola, basilika, pippuri, paprika, ym) turpoamaan hetkeksi.

Lisää jauhelija, sipuli ja munat.

Sekoita.

Tee taikinasta pullia (lapsen nyrkin kokoisia) ja laita ne vuokaan, kaada päälle tomaattimurskaa (2 tlk).

Laita uuniin 190 ast n 40min.

Tarjoile haluamasi lisukkeen kanssa

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 53g168kcal14.1g0g12.6g0g
Korppujauho gluteeniton (Risetti), annos 25g3.7g12kcal1.1g2.1g0g0g
Soijakerma/-pohjainen ruoanlaittovalmiste Alpro rasvaa 17%, annos 251g11g19kcal0.2g0.2g1.9g0.1g
Kananmuna kuoreton 7.5g11kcal0.9g0g0.8g0g
Korppujauho 3.7g14kcal0.4g2.8g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g448kcal33.4g10.2g30.6g0.6g
Valittu annoskoko79g224kcal16.7g5.1g15.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna39g112kcal8.4g2.6g7.7g0.2g
Arvot/100g100g285kcal21.2g6.5g19.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264658