Possupata

Ruskista padassa pekoni ja sipuli.

Lisää oliiviöly ja kuutioitu possun file ja kääntele padassa kunnes saavat väriä.

Lisää kasvikset ja mausta maun mukaan.

Juustokumina, curry ja chili antavat itämaista sävyä.

Lisää vettä ja hauduta uunissa kunnes kaikki on pehmeää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Saramago
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee, vähärasvainen, annos 150g22g27kcal4.6g0g1g0g
Pekoni (Dulano)5.1g13kcal0.9g0.2g1g0g
Oliiviöljy 0.7g6.4kcal0g0g0.7g0g
Porkkana 5.5g1.8kcal0g0.3g0g0.1g
Palsternakka 15g9kcal0.1g1.7g0.1g0.7g
Selleri, annos 50g5.5g0.8kcal0.1g0.2g0g0g
Paprika punainen 1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi18g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 5.5g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana158g122kcal11.6g5.6g5.6g1.8g
Valittu annoskoko79g61kcal5.8g2.8g2.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna39g31kcal2.9g1.4g1.4g0.5g
Arvot/100g100g77kcal7.4g3.6g3.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271067