Juusto-porokeitto

Ruskista poronkäristys paketin ohjeen mukaan.

Kiehauta vesi ja lisää sinne peruna-sipulisekoitus, kasvikset sekä poro.

Leikkaa juusto viipaleiksi ja lisää ne, kun keitto kiehuu.

Sekoittele, kunnes juusto sulaa keittoon.

Tarjoa esimerkiksi ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 5.5g3.9kcal0.1g0.8g0g0.1g
Nopea poronkäristys (Pirkka), annos 240g13g17kcal2.6g0g0.8g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g14g34kcal2.6g0g3g0g
Herne-maissi-porkkana, Kesäpöytä11g7.4kcal0.3g1.3g0.1g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 36g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g125kcal11.2g4.2g7.8g0.8g
Valittu annoskoko79g63kcal5.6g2.1g3.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna39g31kcal2.8g1.1g2g0.2g
Arvot/100g100g80kcal7.1g2.7g5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274049