Pätkiskakku

Margariini ja pätkikset sulatetaan kattilassa.

Kananmunat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vähän jäähtynyt sulatus vaahtoon.

Kuivat aineet sekaisin ja valmista veteen kaakao.

Lisää taikinan joukkoon.

Laita taikina korppujauhotettuun n.0,9 L kokoiseen rengasvuokaan.

Paista 175 asteessa n. 50 min.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Miara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 12g85kcal0.1g0g9.6g0g
Pätkis minibites 1 kpl (Fazer), annos 5g12g59kcal0.4g7.3g3g0g
Kananmuna kuoreton 13g18kcal1.6g0g1.3g0g
Sokeri 13g51kcal0g12.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 17g58kcal1.7g11.8g0.2g0.6g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g1.8kcal0g0.5g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, fazer0.9g3kcal0.2g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g550kcal8g64.6g28.6g1.2g
Valittu annoskoko79g275kcal4g32.3g14.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna39g138kcal2g16.2g7.2g0.3g
Arvot/100g100g350kcal5.1g41.1g18.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=278594