Amerikkalaiset pannukakut

Yhdistä kuivat aineet kulhossa keskenään.

Sekoita toisessa kulhossa maito, kananmunat ja öljy.

Kaada seos jauhojen joukkoon.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Paista ohukaispannulla melko paksuja pannukakkuja.

Paista miedolla lämmöllä, jotta ne ehtivät kypsyä myös sisältä.

Kun pinta alkaa hyytyä, käännä pannukakut ja anna paistua vielä hetki.

Tarjoile pannukakut vaahterasiirapin tai vaalean siirapin kanssa jälkiruokana.

Voit myös halutessasi lisätä taikinaan 2 dl mustikoita, viipaloitua banaania tai omenaa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Cerise
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 25g87kcal2.6g17.7g0.3g0.9g
Sokeri 0.4g1.8kcal0g0.4g0g0g
Leivinjauhe 1.1g2kcal0.1g0.4g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 33g8.9kcal1.1g1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 13g17kcal1.5g0g1.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5g45kcal0g0g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g322kcal10.6g39g13g1.8g
Valittu annoskoko79g161kcal5.3g19.5g6.5g0.9g
Annoskoko puolitettuna39g81kcal2.7g9.8g3.3g0.5g
Arvot/100g100g205kcal6.7g24.8g8.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=280589