Kaalilaatikko KP

Keitä hiljalleen kaalit/porkkanat n.1/2h.

Paista jauheliha/sipuli, mausta.

Tee munamaito.

Sekoita ainekset, laita pieniä nokareita rasvaa pinnalle ja paista vuoassa 200 astetta n.1 tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 504 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali20g4.2kcal0.2g0.7g0g0.4g
Porkkana 3.9g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g16g0.8kcal0g0g0.1g0g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g2.3g8.2kcal0.1g1.8g0g0g
Siirappi 0.9g2.8kcal0g0.7g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 13g29kcal2.4g0g2.1g0g
Sipuli (kuorittu)4.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Rasvaton hyla maito (Valio), annos 200g16g5.2kcal0.5g0.8g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 3.4g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Sokeri 0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g117kcal7.4g9g5.4g1.2g
Valittu annoskoko79g58kcal3.7g4.5g2.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna39g29kcal1.9g2.3g1.4g0.3g
Arvot/100g100g74kcal4.7g5.7g3.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309727