Mustikkapiirakka (Myllyn Paras)

Vatkaa rasva ja sokeri vaahdoksi, lisää muna vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää seokseen.

Taputtele taikina voidellun piirakkavuuan pohjalle (28cm).

Kaada jäiset mustikat pohjan päälle.

Sekoita täytteen aineet keskenään ja kippaa mustikoiden päälle.

Paista 175* keskitasolla n. 35min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 12g63kcal0.1g0.1g7g0g
Kananmuna kuoreton 5.1g7.3kcal0.6g0g0.5g0g
Sokeri 6g24kcal0g6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.6g16kcal0.5g3.2g0.1g0.2g
Kaurahiutaleet (Rainbow), annos 35g13g46kcal1.8g7.3g0.9g0g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Mustikka pirkka 200 g19g6.2kcal0.2g1.2g0.2g0g
Kermaviili, kevyt, vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g19g16kcal0.6g0.9g1.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.7g3kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana158g362kcal7.6g39g19.6g0.4g
Valittu annoskoko79g181kcal3.8g19.5g9.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna39g91kcal1.9g9.8g4.9g0.1g
Arvot/100g100g230kcal4.8g24.7g12.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396618