Gluteeniton sitruuna-tuorejuustokakku

Sulata voi

200g voita

Vatkaa munat vaahdoksi

3 munaa

Lisää sokeri ja vatkaa vaahdoksi.

2dl sokeri

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää siivilän läpi taikinaan

3dl jauhoja
2tl leivinjauhetta
2tl psylliumia
2tl vaniljasokeria

Lisää maito
3rkl

Sitruunamehutiivistettä niiin, että maistuu.

Paista 170 astetta n.45min

Päälle Valioin Viola vaniljatuorejuustoa

Viola vaniljatuorejuusto 200g

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Hannuzka79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 11g82kcal0.1g0g9.2g0g
Sokeri 15g62kcal0g15.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 15g21kcal1.9g0g1.5g0g
Fin mix hieno jauhoseos, luontaisesti gluteeniton (Semper), annos 100g16g55kcal0.4g13.5g0.1g0.3g
Psyllium ravintokuitu (Finax), annos 5g0.5g0kcal0g0g0g0.4g
Leivinjauhe 0.9g1.6kcal0g0.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.7g2.9kcal0g0.7g0g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Viola tuorejuusto, vanilija (Valio), annos 100g18g56kcal1.1g2.7g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g562kcal7g65g30.6g1.4g
Valittu annoskoko79g281kcal3.5g32.5g15.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna39g141kcal1.8g16.3g7.7g0.4g
Arvot/100g100g357kcal4.4g41.3g19.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422047