Syrnikki - Rahkaletut

Sekoita ainekset, anna turvota 10 min ja paista öljyllä miedolla lämmöllä pikkulettupannulla tai uunissa 200 asteessa n. 30 min.

(1 annos = yhtä n. 10 cm halkaisijan lettua pikkulettujen pannulla)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Noelli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 37g22kcal3.7g1.1g0.1g0g
Sokeri 6.3g26kcal0g6.3g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai10g34kcal1.2g6.9g0.2g0.3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.7g3kcal0g0.7g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 25g35kcal3.1g0.1g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g240kcal16g30.2g5.6g0.6g
Valittu annoskoko79g120kcal8g15.1g2.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna39g60kcal4g7.6g1.4g0.2g
Arvot/100g100g152kcal10.2g19.2g3.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=446104