Gumbo/jambalaya

1. Pilko ja paista sipuli, punajuuri ja paprika.

Paista pannussa öljyssä suht kypsiksi.

2. Suikaloi broileri tarvittaessa ja laita myös pannuun.

Paista kypsäksi.

Lisää mukaan chorizot ja paista vielä hetki.

3. Pilko parsakaali pienemmäksi, laita kattilaan.

4. Laita kattilaan broileiri-chorizo-kasvissekoitus ja lisää riisi, sekoita.

5. Lisää mukaan veteen sekoitettu kanaliemikuutio ja katkaravut (nämä voi laittaa vasta loppuvaiheessakin)
6. Lisää mausteita esim.

chiliä, cajun-mausteseosta, pippuria...

7. Anna kiehua pienellä lämmöllä kunnes riisi on kypsää n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Juswuo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chorizo snacky (Wigren), annos 30g3.4g12kcal0.7g0g1g0g
Sipuli 5.3g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Maalaiskananpojan rintafilee (Naapurin), annos 600g19g21kcal4.3g0g0.3g0g
Punajuuri 6.8g2.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Paprika punainen 1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Parsakaali brokkoli 7.7g2.7kcal0.4g0.2g0g0.2g
Katkarapu 9g6.4kcal1.4g0g0.1g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g0.3g1kcal0.1g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Basmatiriisi Pirkka6.2g22kcal0.5g4.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g143kcal15.2g12g3.6g1g
Valittu annoskoko79g72kcal7.6g6g1.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna39g36kcal3.8g3g0.9g0.3g
Arvot/100g100g91kcal9.7g7.6g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=446790