Pyttipannu

Pilko keitetyt perunat (uudet perunat kuorineen), sipuli, pekoni ja nakit.

Laita ensin pekoni kylmään pannuun, niin siitä irtoaa rasva paremmin.

Kun pekonit ovat paistuneet, lisää perunat, sipuli ja lopuksi nakit.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)12g3.3kcal0.2g0.6g0g0.2g
Pekoni rasvainen 6.6g25kcal0.8g0g2.4g0g
Nakki, Atria A-lk kuoreton20g45kcal2.3g0.5g3.9g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 39g22kcal0.6g5.2g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana158g189kcal7.8g12.6g12.8g1g
Valittu annoskoko79g95kcal3.9g6.3g6.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna39g47kcal2g3.2g3.2g0.3g
Arvot/100g100g120kcal4.9g8g8.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75218