Juustosalaatti

Huuhtele ja revi jääsalaatti sopiviksi suupaloiksi.

Kuori ja paloittele päärynä.

Lämmitä paistinpannu, johon olet lisännyt oivariin ja musovado-sokerin.

Kuumenna ja paista päärynät sokerisiirapissa.

Kokoa salaatti syvälle lautaselle.

Tässä ohjeessa on käytetty stockan Italialaista maalaisgoudaa - aurinkokuivattu tomaatti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gouda, Pirkka19g71kcal4.3g0g5.6g0g
Cashewpähkinä 7.5g43kcal1.5g1.4g3.5g0.3g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 19g14kcal0.1g2.9g0.1g0.2g
Fariinisokeri3.7g15kcal0g3.7g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos3.7g27kcal0g0g3g0g
Päärynä kuorittu 19g8.1kcal0.1g1.5g0g0.7g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka7.5g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g359kcal12.2g19.2g24.4g2.6g
Valittu annoskoko79g179kcal6.1g9.6g12.2g1.3g
Annoskoko puolitettuna39g90kcal3.1g4.8g6.1g0.7g
Arvot/100g100g228kcal7.8g12.2g15.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75597