Feta-porkkanasosekeitto

Keitä porkkana ja sipuli kypsäksi lihaliemikuutiolla maustetussa vedessä.

Soseuta, lisää ruokakerma ja mausta tinjamilla ja pippurilla maun mukaan.

Lisää vettä tarvittaessa.

Lisää koko feta tai jätä puolet päälle kuutioina.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Riikuski
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g31g8.7kcal0.2g1.9g0.1g0.8g
Lihaliemikuutio Maggi0.7g1.9kcal0.1g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Kevyt ja paksu 4%, ruokakerma (Flora)6.2g3.4kcal1.2g0.2g0.2g0g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 6.2g19kcal1.1g0.1g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g67kcal5.2g4.8g4.2g1.8g
Valittu annoskoko79g34kcal2.6g2.4g2.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna39g17kcal1.3g1.2g1.1g0.5g
Arvot/100g100g43kcal3.3g3.1g2.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=316536