Tomaattikeitto

Kuutioi sipulit ja kuullota ne öljyssä.

Lisää kattilaan ½l vettä ja paseerattu tomaatti.

Sekoita hyvin 2 dl kylmää vettä jauhoihin ja lisää se kiehuvaan keittoon ohuena nauhana.

Mausta lihaliemikuutiolla, suolalla, pippureilla ja oreganolla ja anna kiehua n. 15min.

Lisää lopuksi tuorejuusto ja anna kuumua n. 3min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Tiina1989
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)27g8.2kcal0.3g1.6g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.7g6.5kcal0g0g0.7g0g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Vsipuli light5.5g10kcal0.5g0.2g0.8g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.5g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.7g9kcal0.3g1.9g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana158g73kcal2.6g8g3.4g1g
Valittu annoskoko79g37kcal1.3g4g1.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna40g18kcal0.7g2g0.9g0.3g
Arvot/100g100g47kcal1.6g5.1g2.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=83323