Tonnikala - pastalaatikko

Keitä pasta liemikuutiolla maustetussa vedessä 10 minuuttia.

Valuta pasta.

Hienonna
sipuli ja tilli.

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.

Lado voideltuun
uunivuokaan vuorotellen pastaa ja tonnikalaa.

Kaada tomaattikastike vuokaan ja ripottele
päälle korppujauhoja.

Paista 225 °C:n lämpötilassa noin 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras18g58kcal2.5g10.6g0.6g1.5g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)12g13kcal2.9g0g0.1g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g8.6g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Tilli, tuore 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Kapris etikkaliemessä varrellinen (Figaro), annos 30g1.1g0.3kcal0g0g0g0g
Soijakastike 1.3g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Bertolli Grilled vegetable pastakastike 500g18g11kcal0.4g1.5g0.4g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)18g11kcal0.2g0.8g0.7g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Korppujauho 0.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana158g201kcal12.6g28.2g3.6g3.2g
Valittu annoskoko79g101kcal6.3g14.1g1.8g1.6g
Annoskoko puolitettuna40g50kcal3.2g7.1g0.9g0.8g
Arvot/100g100g127kcal8g17.9g2.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84964