Vuohenjuusto-tomaatti-basilika-salaatti-

1 ruukkusalaatti
2 tuoretta tomaattia
1 rkl aurinkokuivattuja tomaatteja öljyssä (kuutioituna)
100 g vuohenjuustoa (valmiiksi viipaloitua) murennettuna
1 kevätsipuli varsineen
muutama basilikanlehti
-mausteeksi ruusu/himalajansuolaa ja mustapippuria (voi maustaa reippaalla kädellä!)
Silppua, sekoita, nauti (hyvällä omallatunnolla)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Desp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 23g51kcal1.1g3.9g3.2g1.3g
Tomaatti 375g85kcal2.1g12.9g1.1g5.2g
Ruukkusalaatti (oksasen puutarha oy) (Suomi), annos 100g150g15kcal1.7g1.5g0.3g1.5g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g53g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Vuohenjuusto 12 Petits Chevres Doux (President), annos 16g105g265kcal16.8g1.7g21g0g
Basilika, tuore75g30kcal2.3g3.7g0.6g2.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1560g921kcal49.4g52.4g52.6g23.6g
Valittu annoskoko780g460kcal24.7g26.2g26.3g11.8g
Annoskoko puolitettuna390g230kcal12.4g13.1g13.2g5.9g
Arvot/100g100g59kcal3.2g3.4g3.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=369059