Raparperipiirakka

1.Vaahdota rasva ja sokeri.

Lisää muna ja vesi sekä keskenään sekoitetut jauhot, vaniljasokeri ja leivinjauhe.

Levitä taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada päälle raparperipalat ja sokeri.

Kypsennä 200-asteisen uunin alaosassa kymmenisen minuuttia.

2.Sekoita munat, sokeri, vaniljasokeri ja kerma.

Kaada seos vuokaan ja kypsennä vielä noin 10 minuuttia, kunnes pinta on hyytynyt ja piirakka saanut kauniin värin

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Jerpula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 60% rasvaa 94g511kcal0.8g0.5g57.2g0g
Sokeri 80g324kcal0g79.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 34g49kcal4.3g0.1g3.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 122g418kcal12.4g85.3g1.5g4.3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5g20kcal0g5g0g0g
Leivinjauhe 3.1g5.5kcal0.2g1.2g0g0g
Raparperi pakastettu219g68kcal1.5g12g0.2g3.1g
Fariinisokeri31g127kcal0g31.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 103g147kcal12.9g0.3g10.6g0g
Sokeri 27g108kcal0g26.5g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl31g27kcal0.4g1.4g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1560g3606kcal65g486.2g150.4g14.8g
Valittu annoskoko780g1803kcal32.5g243.1g75.2g7.4g
Annoskoko puolitettuna390g902kcal16.3g121.6g37.6g3.7g
Arvot/100g100g231kcal4.2g31.2g9.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=225875