Aapon Tappavanherkullinen Suklaakakku

Sulata toinen suklaalevy ja voi kattilassa sekoittaen.

Lisää vaniljasokeri ja kerma joukkoon.

Sekoita jauhot ja sokeri keskenään.

Lisää kananmunat ja jäähtynyt suklaasokerivoiseos.

Laita laajaan rengasvuokaan ja paista 175 celsiusasteessa 30 minuuttia.

Sekoita vispikerma ja sokeri kovaksi vaahdoksi.

Lisää joukkoon Marianne-crushit.

Anna kakun jäähtyä ja leikkaa se kahti.

Kostuta leikkauspinnat kevyesti esimerkiksi mansikkamehulla.

Sulata toinen suklaalevy ja levitä tahna leikkauspintoihin ja anna kovettua.

Laita kermavaahto kakkupohjain väliin.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Taloussuklaa, Fazer172g886kcal6.7g96.4g51.6g9.1g
Oivariini, 80 (Hyla, Vähäsuolainen)65g465kcal0.6g2.6g51.6g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8.6g34kcal0g8.5g0g0g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 86g103kcal2.7g3.9g8.6g0g
Leivinjauhe 4.3g7.6kcal0.2g1.6g0g0g
Sokeri 43g175kcal0g43g0g0g
Kananmuna kuoreton 95g135kcal11.8g0.3g9.7g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl86g310kcal1.7g2.3g32.7g0g
Sokeri19g75kcal0g18.5g0g0g
Marianne crush 150g65g278kcal0.8g55.5g5.4g1.1g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 22g80kcal4g2.4g4.7g6.5g
Tumma gluteeniton jauhoseos Sunnuntai 1dl=65g116g395kcal2.3g90.6g2g8.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1560g5885kcal61.6g651.2g332.6g49.6g
Valittu annoskoko780g2943kcal30.8g325.6g166.3g24.8g
Annoskoko puolitettuna390g1471kcal15.4g162.8g83.2g12.4g
Arvot/100g100g377kcal3.9g41.8g21.3g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=183497