Karpin toscakakku

Vatkaa munat ja makeutusjauhe vaahdoksi.

Lisää varovasti mantelijauhe ja leivinjauhe.

Kaada vuokaan ja uuniin
180 asteeseen noin puoli tuntia.

Sulata kuorutteeseen voi ja lisää kerma ja kiehauta.

lisää mantelilastut ja makeutusaine.

Lisää kakun päälle ja hetkeksi uuniin 220 asteeseen että kuorrutus ruskettuu.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu388g489kcal42.7g1.2g34.9g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g12g46kcal0.2g11.3g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g113g677kcal27.1g7.4g60.9g0g
Leivinjauhe 3.8g6.6kcal0.2g1.4g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g75g549kcal0.8g0.8g60.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 75g248kcal1.5g2.3g26.3g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g7.5g29kcal0.1g7g0g0g
Mantelilastu (A la meira)105g632kcal25.3g7g56.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1560g5352kcal195.8g76.8g478.4g0g
Valittu annoskoko780g2676kcal97.9g38.4g239.2g0g
Annoskoko puolitettuna390g1338kcal49g19.2g119.6g0g
Arvot/100g100g343kcal12.6g4.9g30.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=209345