Raparperi-mansikkahillo

Keitä raparperia ja mansikkaa vedessä.

Kun seos kiehuu, lisää hillosokeri pakkauksen ohjeen mukaan.

Anna kihua hiljalleen yli 10 minuuttia, jotta raparperi leviää tasaisesti hilloon.

Purkita, ja jätä jäähtymään.

Laita säilöön viileään, vaikka saattaa säilyä huoneenlämmössäkin...

jos siis on silmiltä piilossa.

Reseptistä tulee n. 99 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 41g0kcal0g0g0g0g
Raparperi 307g103kcal2.1g16.9g0.3g4.3g
Mansikka 172g80kcal0.9g14.4g0.3g3.3g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g261g1017kcal0g255.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1560g2400kcal6g573.6g1.2g15.2g
Valittu annoskoko780g1200kcal3g286.8g0.6g7.6g
Annoskoko puolitettuna390g600kcal1.5g143.4g0.3g3.8g
Arvot/100g100g154kcal0.4g36.8g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=131463