Kevyt mustikkapiirakka

Pohja:
Sekoita munat, öljy, vehnäjauho, leivinjauhe, sokeri ja maitorahka sekaisin.

Ei saa vatkata.

Levitä voideltuun vuokaan.

Päälle:
Levitä omenahillo ensin ja päälle mustikat.

Ripottele pinnalle kaurahiutaleet ja sokeri.

Paista 200c noin 30min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Remus74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 83g118kcal10.4g0.2g8.5g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka38g331kcal0g0g37.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 147g504kcal15g102.8g1.8g5.1g
Leivinjauhe 7.5g13kcal0.4g2.8g0g0g
Sokeri 64g260kcal0g63.9g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki75g42kcal6.4g3.8g0.2g0g
Omenahillo, sokeroitu, 100g75g133kcal0.2g7.4g0.2g0g
Mustikka226g75kcal1.1g14.5g0.9g7.5g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)38g139kcal5.3g20.7g3g4.1g
Sokeri 27g110kcal0g27.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1560g3452kcal77.6g486.4g104.4g33.4g
Valittu annoskoko780g1726kcal38.8g243.2g52.2g16.7g
Annoskoko puolitettuna390g863kcal19.4g121.6g26.1g8.4g
Arvot/100g100g221kcal5g31.2g6.7g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181956