Mantelileipä Karppi

Sekoita kaikki ainekset sekaisin.

Jos haluat pehmeitä leipiä niin käytä sähkövatkainta saadaksesi kuohkean taikinan.

Käytä leivinjauheen tilalla ruokasoodaa!!!
Pyörittele pellille pieniä palloja ja taputtele ne kosteilla sormilla leipäsiksi.

Esilämmitä uuni 200 asteeseen ja paista leipiä noin 15 min tai kunnes ovat kullan ruskeita.

Taikinassa voi käyttää oman mielen mukaan erilaisia mausteita.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Hannaj
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g302g1810kcal72.4g19.9g162.9g0g
Kananmuna kuoreton 277g395kcal34.6g0.8g28.4g0g
Emmental, punaleima 17%189g547kcal64.1g0g32.1g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 13g22kcal0.7g4.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1560g5548kcal343.6g51g446.8g0.2g
Valittu annoskoko780g2774kcal171.8g25.5g223.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna390g1387kcal85.9g12.8g111.7g0.1g
Arvot/100g100g356kcal22g3.3g28.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=257526