Luumukakku

Rasva ja sokeri vatkataan.

Keltuaiset lisätään yksitellen, vatkaten.

Jauhot ja leivinjauhe yhdistetään.

Luumut leikataan suikaleiksi ja jauhotetaan osalla jauhoista.

Valkuaiset vatkataan kovaksi vaahdoksi.

Jauhot lisätään rasva-sokerivaahtoon sekoittaen, samoin luumusuikaleet.

Lopuksi sekoitellaan joukkoon valkuaisvaahto.

n. 180 astetta ja 40 minuuttia...uunista riippuen.

Kakun ei tarvitse olla ihan rutikuiva, joten pois uunista kun aavistuksen tarttuu tikkuun...

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Cemersu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 80 normaalisuolainen161g1158kcal1.6g1.6g128.7g0g
Vehnäjauho, sunnuntai161g563kcal19.3g114.2g3.4g4.8g
Luumu kivetön, kuivattu 161g327kcal6.8g60.5g1.4g13.8g
Kananmuna keitetty, keskikoko 55g133g190kcal16.6g0.4g13.7g0g
Sokeri 161g653kcal0g160.7g0g0g
Leivinjauhe 4g7.1kcal0.2g1.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1560g5795kcal89g677.8g294.4g37.2g
Valittu annoskoko780g2898kcal44.5g338.9g147.2g18.6g
Annoskoko puolitettuna390g1449kcal22.3g169.5g73.6g9.3g
Arvot/100g100g372kcal5.7g43.5g18.9g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=258278