Pulla taikina

Kuumenna neste reilusti käden lämpöiseksi ( n.+42 C). Lisää muna, suola, sokeri, kardemumma ja osa jauhoista joiden sekaan kuivahiiva on sekoitettu.

Lisää loput jauhoista sekä sulatettu ja jäähdytetty margariini.

Anna taikinan kohota n. 30 nim. Leivo pikkupulliksi, kohota ja paista uunissa n.225 C 8-10 min. Paistetuna pullan paino on n. 30-35 g.

Reseptistä tulee n. 95 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 208g70kcal6.4g10.2g0.2g0g
Ruokasuola jodioitu 2.7g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 34g49kcal4.3g0.1g3.5g0g
Sokeri 35g144kcal0g35.3g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g1.6g4.9kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g9g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 416g1428kcal42.4g291.2g5g14.6g
Margariini 80 % laktoositon 73g509kcal0.5g0g57.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1560g4410kcal107.6g675.4g132.4g30g
Valittu annoskoko780g2205kcal53.8g337.7g66.2g15g
Annoskoko puolitettuna390g1102kcal26.9g168.9g33.1g7.5g
Arvot/100g100g283kcal6.9g43.3g8.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=78250