Täytetty paprika

Ruskista sipulit ja jauheliha.

Sekoita joukkoon kermaviili ja anna seoksen jäähtyä.

Leikkaa paprikat puoliksi ja poista siemenet.

Laita paprikat n.10min ajaksi 200-asteiseen uuniin.

Kun paprikat ovat pehmenneet, täytä paprikat jäähtyneellä seoksella, ripottele päälle juustoraaste ja laita uuniin kunnes juusto on sulanut.

Valmista couscous ja tarjoa se paprikan lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Tinie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 298g87kcal2.8g13.4g1.2g5.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha219g364kcal41.7g0g21.9g0g
CousCous, keitetty 100g88g160kcal4g29.5g3.4g1.4g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%88g53kcal2.8g6.2g1.8g0g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g44g158kcal12.3g0.9g11.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1561g1666kcal128.4g104.2g80.4g15.6g
Valittu annoskoko780g833kcal64.2g52.1g40.2g7.8g
Annoskoko puolitettuna390g417kcal32.1g26.1g20.1g3.9g
Arvot/100g100g107kcal8.2g6.7g5.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=206338