Juustoinen uunilohi

Tee fileestä tasku.

Leikkaa lohifileen keskiosaan pituussuunnassa oleva viilto.

Älä leikkaa liian syvää viiltoa, vain sen verran että filee jää taskuksi.

Sekoita täytteen ainekset.

(juusto + mausteet)

Täytä fileeseen leikattu tasku
täytteellä.

Laita lohifilee vuokaan ja voitele fileen pinta liemiseoksella.

Liemi:
½ dl vettä
½ rkl kalaliemitiivistettä
½ tl suolaa
½ tl valkopippuria

Kypsennä uunissa 175 astetta noin 25-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Krac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vähälaktoosinen sulatejuusto (Rainbow), annos 20g204g552kcal32.7g0g47g0g
Lohifilee 525g1026kcal98.2g0g70.9g0g
Timjami 1.2g3.3kcal0.1g0.3g0.1g0.4g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g5.8g7.6kcal0.2g1.2g0.4g0.8g
Suola, annos 3g1.8g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 35g10kcal1.1g0.4g0.3g0.6g
Mustapippuri 1.2g3.3kcal0.1g0.4g0g0.3g
Sitruunamehu, laimentamaton5.8g1.2kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1561g3206kcal264.8g4.8g237.4g4.2g
Valittu annoskoko781g1603kcal132.4g2.4g118.7g2.1g
Annoskoko puolitettuna390g801kcal66.2g1.2g59.4g1.1g
Arvot/100g100g205kcal17g0.3g15.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=269391