Kesäkurpitsakeitto

Silppua sipuli ja valkosipuli.

Kuutioi kesäkurpitsa.

Kuullota sipulia pienessä määrässä öljyä (itse käytän öljysumutinta).

Lisää kesäkurpitsa ja sekoittele pari minuuttia.

Lisää joukkoon valkosipuli, fondi, tomaattimurska, mausteet ja puolisen litra vettä.

Sekoita ja hauduta puolisen tuntia.

Maista, mausta lisää tai lisää vettä.

Lisää makronit ja siskonmakkarapalloset.

Anna kiehua, kunnes pasta on kypsää (n. 6 min)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 5.3g5.7kcal0.4g0.9g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 153g28kcal0.9g3.8g0.6g1.1g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g6.6g11kcal0.6g2g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g219g77kcal2.2g14.2g1.1g0g
Sokeri 1.8g7.1kcal0g1.7g0g0g
Basilika, kuivattu 0.4g1.1kcal0.1g0.1g0g0.2g
Timjami 0.4g1.2kcal0g0.1g0g0.2g
Oregano, kuivattu 0.4g1.3kcal0g0.1g0g0.2g
Siskonmakkara (Korpela), annos 100g131g312kcal16.1g0g24.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 219g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 26g7.9kcal0.3g1.3g0.1g0.4g
Ruispasta runsaskuituinen (Torino), annos 40g18g58kcal2.1g11.4g0.3g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1561g1018kcal45.4g71.2g54g7.6g
Valittu annoskoko781g509kcal22.7g35.6g27g3.8g
Annoskoko puolitettuna390g255kcal11.4g17.8g13.5g1.9g
Arvot/100g100g65kcal2.9g4.6g3.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=414876